Nauji 2

2016 m. kovo 17 d., ketvirtadienis

Kur gauti referalų

Taigi,referalai yra gėris,bet kur jų gauti?

1.

Trafiko apsikeitimo tinklapiai. Pasinaudokite trafiko apsikeitimo puslapiais pvz.:
http://www.easyhits4u.com

2.

Referalų programos. Pasinaudokite referalų apsikeitimo programomis, pasinaudodami šių tinklapių pagalba:
http://www.getref.com

3.

Forumai. Prisiregistruokite į kuo daugiau forumų, dalyvaukite diskusijose, siūlykite šio uždarbio būdą. Lietuviškų forumų labai daug, todėl šansai susirasti referalų nemaži.

4.

Elektroninio pašto marketingas. Jūs galite siuntinėti laiškus su pasiūlymu dirbti ir būti jūsų referalu,

5.

Pokalbiai (Chat), socialiniai tinklai. Kalbėkite su draugais apie tai kaip galima uždirbti pinigų internete, pasiūlykite šią galimybę ir jiem. Pakvieskite kuo daugiau draugų socialiniuose tinkluose tokiuose kaip: facebook, google+, one, twitter, pažinčių portalose ir t.t… Pasiūlykite jiems šį unikalų uždarbio būdą.

6.

Išmokų įrodymai. Dauguma žmonių pamatę gautas išmokas, patiki, kad uždirbti tikrai įmanoma ir patys nusprendžia pradėti dirbti. Tai puikus dalykas kaip įrodymas ir motyvacijos priemonė.

7.

Asmeninis interneto puslapis, blog’as.

8.

Komentarai. Pranekište apie šio uždarbio galimybę tiesiog rašydami komentarus įvairiuose blog’uose, puslapiuose, portaluose, youtube video komentaruose ir t.t.

9.

Elektroninis gidas. Parašykite elektroninį gidą apie šį uždarbį ir paplatinkite įvairiuose failų talpinimo puslapiuose,

10.

Skelbimai. Skelbkite šį pasiūlymą įvairiuose skelbimų portaluose.

11,

Pareklamuokite savo nuorodą kitame PTC puslapyje. Šis metodas kainuoja,bet rezultatas garantuotas. Geriausas pasirinkimas būtų :
www.neobux.com
                           
                                                                      Registracija

1 komentaras:

  1. Grąžinkite savo buvusį vaikiną naudodamiesi galinga mūsų astrologija. Jei norite paremti buvusį vaikiną, pateikiame keletą patarimų, kaip paremti jūsų buvusią meilę. Skambinkite dabar ir gaukite sprendimą +2348147400259.

    Niekas negali pasakyti apie jūsų santykius su draugu, todėl jums reikia paslaugų, kurios gali padėti sugrąžinti buvusį vaikiną į jūsų gyvenimą. Gana suprantamas faktas, kad jūsų santykiuose bus ir bus nuosmukių, bet negalite per daug nuspėti savo santykių rezultatų. Nesvarbu, dėl kurios priežasties jūsų buvusi draugė paliko jus ramybėje, dabar jūs esate atsakingas už tai, kad sugrąžintumėte savo vaikiną į savo gyvenimą išbandydami daugybę patikimų būdų. Mes galime padėti jums susigrąžinti buvusį vaikiną į jūsų gyvenimą daug neskelbdami, o jūs turėtumėte suteikti mums galimybę tai padaryti, ką galime.

    Skambinkite ir „Whatsapp“ +2348147400259

    Svetainė: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    Paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti